Underbar vinterdag

Vi hade en helt ljuvlig förmiddag idag, jag och ungarna mina.
Eftersom T jobbar hela dagarna och William varit sjuk i 1 vecka har vi inte tagit oss ut och lekt. Men nu mår William bra och vattkopporna är torkade. Så idag när solen sken upp i förmiddags var vi snabba på med kläderna och gav oss ut i kylan. Termometern visade -6,5 grader, men varken jag eller barnen frös. Var bara skönt att komma ut i den friska luften.

V
i tog en promenad ner till campingen till en liten lekplats (det var Oscar som valde var vi skulle).
Barnen lekte lite och vi gick sedan vidare till en liten kulle några meter därifrån.
Vi måste verkligen skatta stjärtlappar till killarna nu. Smidigt att ta med i vagnen om man går iväg.

När vi kom hem hade vi planerat fika med varm choklad och muffins, men klockan hade då hunnit bli så mycket att det var bara att sätta igång med maten istället.
Efter maten ville killarna måla med vattenfärger och efter det så vart det den efterlängtade fikan för grabbarna. Själv tog jag mig i kragen och åt ett äpple och drack mineralvatten. (klappar mig själv på axeln).

Eftermiddagen slutade med att jag städade (kors i taket).

Imorgon hade jag på plan att vi skulle till Ramnaparken och mata fåglar - Tills jag kom på att Oscar och jag ska befinna oss på lasarettet på logopedmottagningen kl 13
Så vårt försök att mata fåglar får helt enkelt bli en annan dag.









Tjat

Hej!

Här har vi haft en bra helg som spenderats inomhus. Har inte velat ta ut William.

I lördags övertalade jag T att möblera om. För er som inte vet har vi 4 rok. Vårat/Junies sovrum, vardagsrum, Killarnas gemensamma rum och ett rum som mest var lite förvaring och symaskins avdelning.
Har vi flyttat killarnas sovrum dit symaskinerna var, och där har de endast sovrum. Inga leksaker utöver mjukdjuren. Deras fd rum är nu sy rum och lekrum. Så nu känns det verkligen som om vi utnyttjar alla rum till max, det gjorde det inte innan.

Nog tjatat!

Ska uppdatera bättre sedan om vad vi gjorde i förmiddags. Just ni sitter killarna och målar och Junie somnade sött på min arm.


Nöjd Sessa



Nu har vi testat sittdelen på Bugaboon. Men bara inomhus än så länge eftersom vi inte kommit utanför dörren pga Willes vattkoppor.
Junie sitter som en liten prinsessa och stortrivs i vagnen! Idag har hon tillochmed sovit i den en stund här inne.
Tror verkligen att vi kommer få en mycket nöjd liten tjej i vagnen framöver.



Nu slipar jag på ett mönster så jag kan börja sy egna suffletter oxå.


Min lilla goding lever med händerna i munnen, hihi

På bättringsvägen

Hej godingar!

Vi har haft ett par kämpiga dagar här hemma nu.
Mådde fruktansvärt hela gårdagen. Antar att det var eftersom jag var så trött och gick på sparlåga. Var illamående och yr.
Ringde VC redan i går morse efter att ha fått tips om att man kunde få Tavegyl utskrivet. Och som tur var svarade en trevlig sköterska som skev ut det utan att tveka via telefonen direkt. Så kl 10 när apoteket öppnade var T snäll att åka från jobbet, hämta ut det o komma hem med det.
En stund efter han fått det så somnade han nån timma i soffan. Men dagen var fortsatt jobbig trots medicinen.
Även kvällen och natten har varit gråtig, men i morse var det mycket bättre. Han har knappt kliat sig någonting idag och blåsorna har börjat torka ut, men småsur och grinig har han varit. Frågade honom om han ville ha byxor på sig idag o då ballade han ur och la sig på golvet i hallen och tjurade =). Han ser ut som en finnig tonåring stackarn! Tycker synd om honom att han skulle få så många i ansiktet.

Känns iaf skönt att det är på bättringsvägen nu. Nu inväntar vi Oscar. HOPPAS att han med blir sjuk så det är avklarat!



En hink kaffe tack!

Vilken natt! Den värsta på årtionden.
Mina barn är väldigt morgonpigga och går upp väldigt tidigt för det mesta. 5.30 är ganska vanligt att de är uppe.
Men de sover oftast bra på nätterna. Nu peppar peppar har även Junie börjat sova hela nätterna.

Men i natt har Williams koppor tagit musten ur mig helt. Och ur honom med såklart.
Började igår kväll som jag skrev, att han fick komma upp till oss. Men han kunde inte somna om i soffan och ville gå och lägga sig igen. Kvällen fortsatte vara jobbig och gråtig och orolig och innan vi gick o la oss så fick han en sval dusch och potatismjöl. Han sov en timme och sen var det kört.
Tillslut fick jag lägga mig bredvid honom, men eftersom han har en växasäng som typ är 120 så var det en aning obekvämt!! Efter 1 ½ timma där utan sömn ville W kissa och då passade jag på att förflytta oss till soffan.
Det var lite bekvämare att få sträcka ut benen, men W kunde inte sova alls såvida jag inte låg och strök på honom för all lindra klådan. Slumrade till då och då, och har nog sovit max 1½ timme osammanhängande.

När Junie vaknade 6.30 var jag DÖD! T skulle till jobbet och hade inte tid att mata, så det vara bara att masa sig upp. Junie brukar ALLTID somna om efter frukosten, men INTE idag! Vad har jag gjort för ont? =)
Var bara att slänga på sig lite kläder, ta en huvudvärkstablett och dricka en hink med äckligt kaffe som i tröttheten blev alldeles för starkt...
Efter lite vyssjande somnade tillslut Junie och sitter nu i gungan och snarkar.
Nu väntar vi på att Apoteket ska öppna så T kan komma hem med lite kylbalsam.

Nu har jag fått gnälla lite och det känns bra =)
Hoppas att ni har haft en bättre natt än oss!


Lilla William när han var 7 månader

Min snygging!

Jag och min älskling har haft lite ompyssling på kvällskvisten.
Rengjort henne på chassit och bytt till terränghjulen. Tvättat de små hjulen och packat ner dem i förvaringspåse i väntan på våren.

Tillsist har jag satt på sittdelen på vagnen. Lillgumman är så mycket vaken nu när vi är ute och går och är inte 100% bekväm med att ligga instängd i liggdelen utan uppsyn alls.
(inga pekpinnar nu tack, man kan använda sittdelen på bugabon tidigare än på andra vagnar eftersom den är så ergonomisk, sen har jag absolut inte som avsikt att sätta henne rakt upp, aldrig!!)
Ska bli spännan de och se vad hon tycker om saken. Spänd att få testa i morgon när hon är vaken.


Visst är hon snygg? =)

Stackars lilla prickis

Nu är vi 100% säkra på att det är vattkoppor lilla William har åkt på.
Så han ser ut! Hoppades på att det skulle bli lindrigt, men så verkar tyvärr inte fallet bli.
Ungen är prickig från topp till tå och har väldigt ont av detta. Det kliar så det kliar. Han är pipig och gnällig och ingenting är bra. Han kan inte sova så nu fick han i skrivande stund komma ut till oss i soffan.

Det som vi testat hittills har inte lindrat något alls, så i morgon måste jag köpa kylbalsam och hoppas på att det kan lindra liiite.

Stackars lilla älskling!



Dom är här

Idag har jag spenderat dagen tillsammans med 2 av tre barn.
William fick stanna hemma från förskolan idag då han i går middag fick feber. Febern höll i sig idag med ochOscar fick gå själv.
Satt och kollade på William och såg en prick i pannan på honom. hmm.
Nu har jag kollat igenom honom igen och han har fått prickar både här och där.
Så nu är det ett faktum. Vattkopporna är här.
Nu hoppas jag faktiskt att de andra oxå får det så har vi klarat av det sen.







BINGOOO! (sponsrat)

Brukar du spela Bingo?
Vad spelar du för bingo? Är det på internet? Bingolotto, skrapbingo, eller kanske bilbingo?

Jag spelar inte mycket. Inte på någonting. En trisslott / Tialott en gång i halvåret, på hjul på liseberg en gång om året och på hästar 3 - 4 gånger om året. Ni ser ju själva. Inte mycket spelande för min del.

Bingo är annars ett av dem spelen som är ganska roligt. Ändå blir det lixom aldrig av. Om man mot förmodan spelar så känns det tyvärr som om man aldrig vinner. Men det gäller nog bara att ha turen med sig helt enkelt, som i alla spel.
Men jo, jag har faktiskt vunnit 100 kronor en gång när jag var liten och spelade Bingo.

På Internet har jag aldrig spelat. Varken bingo eller något annat spel. Annars är det säkert väldigt smidigt att bara sätta sig vid datorn och dra en runda.
Skulle kunna bli lättförtjänta pengar om man har turen med sig.

Egentligen skulle man spela lite eftersom att man inte har någon chans att vinna annars. Men ändå är det skönt att man inte har den lasten oxå.

Kommer ni ihåg reklamen som gick på Tv för 100 år sedan. På den tiden som jag gick på högstadiet.
"BINGO.... BINGO IGEN....MEN DU KAN JU INTE HITTA PÅ EGNA NUMMER!!!"


Brukar du spela Bingo?
Vad spelar du för bingo? Är det på internet? Bingolotto, skrapbingo, eller kanske bilbingo?

Jag spelar inte mycket. Inte på någonting. En trisslott / Tialott en gång i halvåret, på hjul på liseberg en gång om året och på hästar 3 - 4 gånger om året. Ni ser ju själva. Inte mycket spelande för min del.
Bingo är annars ett av dem spelen som är ganska roligt. Ändå blir det lixom aldrig av. Om man mot förmodan köper en bingolott så spelar man sällan utan rättar den i efterhand.

På Internet har jag aldrig spelat. Varken bingo eller något annat spel. Annars är det säkert väldigt smidigt att bara sätta sig vid datorn och dra en runda.
Skulle kunna bli lättförtjänta pengar om man har turen med sig.

Egentligen skulle man spela lite eftersom att man inte har någon dchans att vinna annars. Men ändå är det skönt att man inte har den lasten oxå.

Kommer ni ihåg reklamen som gick på Tv för 100 år sedan. På den tiden som jag gick på högstadiet.
"BINGO.... BINGO IGEN....MEN DU KAN JU INTE HITTA PÅ EGNA NUMMER!!!"

Hiss eller diss?

Är supersugen på att gå ner till Gina Tricot.
Deras vårnyhet lockar fruktansvärt i shoppingtarmen måste jag erkänna. Priset gör ju lixom inte saken bättre. För endast 199:- kan ju dessa godingar få hamna i garderoben.



Samtidigt är jag lite feg. Ohh det är ju mycket färg! Men med en snygg neutral överdel kanske?
Vad tycker du? Hiss eller diss?
De som lockar mig är de rosa.. både de ljusa och mörka.




Lek i snön

Hej vänner.

Nu har jag ordnat med datorn så pass mycket att jag kunde öppna bilderna i photoshop och sparat dem.
Nästan 5000 bilder är nu snart sorterade och överförda på den externa hårddisken. Min dator har inte kapacitet att ha alla dessa i sig tydligen.

I lördags vid lunch började det falla snö här. Svårt att säga hur mycket men 10 cm kanske det slutade på. Detta är i princip det första som lägger sig här. Kul för barnen!
Så i går var det utelek i snön som gällde.
Byggde en stor fin snöbjörn, bobbåk i backen och massa bys och snökrig. Killarna älskade det!
Junie sussade sig igenom hela utevistelsen och fortsatte sova inne en hel timme efteråt. Trött tjej!


Här laddar killarna upp för vinterns första snölek


Backen utanför är toppen!


Stolta killar. Våran fina snöbjörn. Men redan efter några timmar var det inne några okänsliga snorungar och sparkade omkull den och hoppade sönder den =(











Dagens träning

Håller på att fixa med min dator så kan tyvärr inte blogga från den för tillfället.
Verkar inte gå att kommentera det jag skriver via appen heller, så om ni vill kommentera så får ni göra det i ett annat i lägg. Skriv bara att det är detta inlägget ni kommenterar så jag fattar :-)

Tänkte skriva dagens träning.
Vill börja med att säga att jag hade en vilodag i går. Men idag var jag på det igen.

I förmiddags var vi ute och lekte med barnen i den i princip första snö dagen här. Upp och ner för backen och massa bus.
Nu i kväll körde jag ett pass här hemma.
25 minuters PW inkl. 2 minuters jogging.
Vila 1 min.
x. 30 jumping jacks
x. 20 stepup, 10 varje ben
x. 10 armhävningar (på knä)
x. 20 stepdown, 10 varje ben
x. 10 Dips
x. Planka på knä 1 min
Vila 30 SEK
Sen samma igen.
Avslut med sido planka 30 SEK varje sida.

Efter duschen är jag såå yr, och typ illamående. Är detta bara gör att jag tar ut mig på ett sätt som jag inte är van? Ni som antagligen kan lite mer än mig.

När vi ändå är inne på ämnet träning kan jag ju berätta att jag köpt mig ett par nya skor. Blev ett par balansskor :-)

 


Trött och träning

Idag är jag himla trött och orkar verkligen inte slå upp datorn.
Tänkte bara kika in och uppdatera med dagens träning som det blev lite sisådär med idag.
Blev en powerwalk till dagis. 3 km. Och en lugn promenad hem. 3 km.
Bättre än inget alls.

Hoppas ni har en fin fredagskväll.


Mitt mål & dagens träning

Ska även uppdatera Dagens Träning: Började med att gå i lite snabbare tempo ca 3 minuter. Ökade farten och sprang (lite snabbare än jogg) i 45 sek. Saktade ner och gick snabbt i 30 sekunder. Ökade och sprang i 45 sekunder. Efter det var jag slut som människa jag hjärtat satt någonstans i halsen. Fyfan vad dåligt skick jag är i! Men någonstans måste man ju som sagt börja.
Jaja, stannade gjorde jag ju inte där iaf. Fortsatte min powerwalk på bandet tills klockan visade 15 minuter.

Vilade 1 minut och gick sedan på

Jumping Jacks - 30 reps
Utfall bakåt - 10 reps/ben
Armhävningar x 10
Plankan 1 minut (klarade 30 sekunder stående och 30 sekunder på knä)

Vila 1 minut och på övningarna ovan ännu en gång.

Låter lite, men detta är ett stort steg för mig från att gå till träning från helt otränad. Är otroligt stolt över mig själv!


Bild från feb 2010. Lååångt från tränad men i bra mycket bättre skick än nu.

Jag har verkligen bestämt mig nu! Jag vantrivs och mår dåligt i min kropp. Varför har det blivit såhär då? Jo det har jag ett riktigt bra svar på. För att jag är otroligt LAT!
Är det värt att må dåligt för att man är lat och galen i socker? NEJ! Verkligen inte!

Vad har jag för mål då?
För det första vill jag att mina kläder ska sitta bra. Jag vill inte ha en gravidmage som butar ut och att det ser ut som att jag är halvvägs in i en graviditet.
Jag vill orka springa med i barnens tempo på uteleken i sommar.
Jag vill kunna bära upp ett par matkassar till 3e våningen utan att behöva be T om hjälp. Och jag vill kunna bära runt på lilla Junie ju mer hon växer.


Min mage. Året var nog 2005. Gör mycket för att få tillbaka den igen.
Jag har bestämt mig, och det känns så jävla bra!!

Junie - 3 månaders kontroll

Blev uppdatering tidigare än jag trodde =)

I
dag har Junie varit på 3 månaders kontroll på BVC. Besöket gick bra lillan väder numer hela 6140 gram och är 59 cm lång. Stor tjej nu!
Var även dags för hennes första vaccination idag. En spruta i varje ben. Stackars tjej, vad hon skrek! Som tur var gick det över hyfsat fort.
Hon fick väldigt bra betyg av sköterskan. Hon vart riktigt imponerad av att hon redan kunde vända sig från mage till rygg. Det frågar hon tydligen inte efter förrän på 5 månaders kontrollen.

När vi kom hem sov hon ca 2 timmar i sträck. Det är mycket mer än vad hon brukar göra på dagarna nu för tiden.
Nu ikväll känns hon lite varm och hon har som sagt legat och gosat i mitt knä en bra stund. Nu ligger hon i sin gunga och snarkar sött. Hoppas att natten blir lugn.



Liten snutta

Hej på Er!

Tänkte bara kika in en snabbis via mobilen och säga att jag ska uppdatera efter Biggest Loser ikväll.
Just nu sitter jag med min lilla skrutta framför tvn. Hon är lite orolig, och lite varm. Hon har nämligen fått sin 3 månaders vaccination idag. Stackars!

Men som sagt. Uppdaterar er senare.


Till dopet

Har lite smått börjat att planera Junies Dop. (bara för jag skrev ner det nu så kom jag precis på att jag måste ringa kyrkan).

På fredag ska jag till tygaffären och köpa tyg till hennes blivande dopklänning, och så ska det beställas lite bak ingredienser på nätet.
Provbakade cupcakesen  jag bestämt mig för att bjuda på. De vart super! Ska dock ta i lite philiadelphia i toppingen med. Den vart alldeles för söt med bara smör och florsocker.



Mera tränings - kom igång

Hej vänner!

Märkte att inlägget jag skrev igår inte funkar att kommentera. vet ej vad problemet är och har försökt fixa det men får det inte att fungera. Kanske en app bugg.

Eftersom jag pratade igår att jag vill komma igång med träning osv. så tänkte jag skriva i bloggen varje dag vad jag gjort den dagen. Tror att det kan bli ett litet dragplåster och en liten press på mig själv att jag vet att jag måste skriva det, och då måste jag helt enkelt göra någonting. Det kan vara mycket eller lite, bara det är någontig, och att jag skriver upp det.

Väntar på lite pengar ska komma in på mitt konto. Då kommer ett gym kort att införskaffas. Men först på listan står ett par nya skor. Under tiden kör jag på men powerwalks och löpbandet, och diverse övningar här hemma.
Ska kanske berätta att jag absolut inte kan någonting om träning osv. Jag har precis börjat läsa på, bättre sent än aldrig.

Idag är killarna på dagis så jag och Junie har passat på att motionera. Med rix morgon zoo i lurarna gick det oväntat bra.

Dagens träning: Powerwalk med barnvagn. 8.32 km.


Sällskap av denna fina på Powerwalken gör den mycket lättare ♥

Vikt upp och datalust ner

Hej vänner!

Här tryter verkligen datalusten. Beklagar! Jag tänker hela tiden att jag ska. Och jag vill! Men det går bara inte. Slår inte ens upp datorn. Kollar allt jag behöver via telefonen.

Jag har jättemycket bilder och saker på datorn som jag VILL blogga om. Fattar inte vad det är för fel. Kommer mig lixom inte för. Sorgligt och jobbigt.

Har förövrigt äntligen börjat ta tag i min vardagsmotion så här efter jul och nyår.
Hår gått upp i vikt och är i allmänt dåligt skick. Kosten har ballat ur totalt och jag känner mig som en säck potatis.
Har gått powerwalks tre dagar på raken och plankan varje dag. Idag tog jag mig inte ut men var faktiskt så duktig att jag nyttjade löpbandet i 30 minuter. Svetten rann när jag klev av. Fortsatte med tabata i planka, armhävningar på knä (loser), och dips. Det är sorgligt att man kan sunka ner sin kropp så. Men nu är jag på det igen och så snart pengar infinner sig på kontot så blir det både nya skor och gym kort.

Nog tjatat om det. Annars mår vi alla bra. Oscar trotsar skiten ur oss och matvägrar fortfarande. William ska i natt sova första natten utan blöja, och Junie växer så det knakar, tjatar som sjutton och vi har fått ett underbart skratt ett par gånger.


I brist på nya bilder så slänger jag in en gammal goding från förra vintern.
Saknar faktiskt håret nu, så nu är det faktiskt på utväxt.

 


Akuten

Idag var första dagen för barnen på förskolan igen efter julledigheten. Skönt! Inte minst för det utschasade mamman. Hihi. De hade haft det toppen båda två och var glada när jag kom. Klädde dem varmt och berättade att vi skulle vara ute och bygga snögubbe när vi kom hem. Hade två lyckliga killar med mig i bilen hem.

Stannar vid garaget och plockar fram vagnen till Junie och för att sätta på killarna vantar. Oscar klar, Williams tur. Tar han i handen o drar/kanar upp overallens ärm för att få på vanten, AJ!!
Wille fick ont i armen. Min första tanke va typ FAAAN!!
o den tanke gjorde själ för sig. Han ville inte använda armen o hade ont. Armbågen har hoppat ur läge igen. Samma sak som i somras.

Var bara att ta in alla barn, fy vad besviken Oscar var, men fick förklara att William var tvungen att komma till doktorn.

Ringde hem T.
Ringde 1177 och de bad mig ringa akutnummret till vårdcentralen. En vresig kärring sa att vi får väll komma då.

Fick sitta o vänta typ en timme innan vi fick komma in. När väl läkaren kollar på honom så tycker han inte ens att det är nått fel på ungen, bara för att han inte gallskriker. Men jag känner mitt barn och när han säger att han har ont då har han det. Dessutom kunde han inte ens lyfta armen.
Tur att jag är envis och står på mig, annars hade vi blivit hemskickade. Nu fick vi istället en remiss till akuten.

Hem o hämta två äpplen och parkeringspengar. Och vidare till lasarettet.

Blir undersökt av en undersköterska, sen en sköterska, sen röntgen.
Och medan röntgenläkaren vred o vände på armen hoppade den rätt!

Var en trött liten William jag kom hem med för en liten stund sedan. 6 timmar tog det. 15 minuters total undersökningstid och 5h 45 min väntetid.

Skönt att vara hemma!!
Godkväll!


12 Veckor!

I lördags blev Junie 12 veckor. Vad tiden går! Tyckte det var igår hon kom till oss.



12 veckor och kan redan så mycket. Nu vid 12 veckors ålder kan hon le, ja skratta, fast utan ljud. Igår kväll när vi lekte så fick hon fram nått skratt liknande i ½ sekund innan jon själv vart stum av förvånad. Så det är nog på gång även det.
Hon gurglar och säger "aagggg" och "aobooo" när man tittar och pratar med henne. Hon tycker om att flirta med allt och alla.



Stödjer huvudet kanonbra gör hon nu. Riktigt stadig är hon. Hon sitter i sin bumbo stol korts stunder, men än är inte ryggen och nacken så starka så efter några minuter blir det för jobbigt för henne.
Hon är stark och vill gärna inte halvligga ner längre. Hon böjer sig framåt och vill upp och se världen. Benen är roliga att stå på. Hon är otroligt stark och bär upp hela sin egna kroppsvikt på de små pinnarna.



Hon greppar när hon känner någonting mot handen. Händerna är för övrigt väldigt bra att ha i munnen tycker Junie. Att sätta på henne torra kläder utan dregglis är inte aktuellt. Då går det att krama ut henne en liter saliv efter 2 minuter.

Junie äter nu med 2-4 timmars mellanrum. Vi har just i dagarna gett upp amningen och hon får nu ersättning 24/7. Anledningen till detta är att min mjölk huxflux försvann som snö vid blåst och regn.
Hur detta gick till vet jag icke. Jobbigt som attan att behöva gå upp på nätterna och värma vatten, samt släpa med sig termos när man ska iväg.
Fått höra från alla håll att mjölkproduktionen ökar om man ammar oftare. På mig var det dock inte så.
En aning besviken är jag eftersom amningen fungerade så bra och att det var både mysigt och smidigt. Men får ändå vara nöjd över att vi fick det att fungera i nästan 3 månader.





I onsdags när Junie var 11½ vecka gammal vände hon sig från mage till rygg. Tyckte det verkade tidigt och tittade i killarnas anteckningar. Båda var ca 4½ månad. Så jag började tro att det bara var ett engångstillfälle. Men hon har gjort det igen, och igen. Duktiga lilla tjej!



Jag har säkert glömt någonting på vägen. För övrigt är det en fantastiskt nöjd och glad liten Junie vi har.

Klä på klä av

I höstas när jag var i val att välja vilka overaller jag skulle köpa till killarna läste jag på. Vet från föregående år att Oscar blivit svettig, blöt, kall, och jag vet inte allt, så i år tänkte jag börja göra rätt.

Läste och fick fram att bomulls kläder ska man ju absolut inte ha under overallen. Om det blir fuktigt kyler det kroppen. Man ska klä sitt barn i 3 lager.
Ull är toppen som lager 1. Håller kroppen varm, och om man blir fuktig så blir man inte kall.
Så jag önskade mig så fiffigt ull underställ till barnen i julklapp, som vi även fick av snälla svärmor. Tack!
Verkligen super fina och härliga!

Allt verkade toppen med dessa tills vi i förra veckan skulle använda dem för första gången. Packade upp Willes och tyckte byxorna såg så små ut. Något jag inte tänkt på innan. Läser lappen inuti och får tungan i halsen. Storlek 92! Inte undra på att de såg små ut! Tröjan var dock i storlek 104 som paketet skulle innehålla.
T ringde sin mor här om dagen och hon skulle försöka ordna detta.
Känns som man blivit lite snuvad. Sett fram mot att använda dem och få varma och glada barn, och nu kan inte Wille använda sitt eftersom det är nån som varit och bytt ut och lagt i fel storlek i paketet.
Oscar använder sitt och det är toppen!

Om vi nu ska gå vidare så kommer vi ju till lager 2. Fleece funkar fint!
Så när vi var på Gekås så köpte vi varsitt fleece ställ till killarna. Billigt och toppenbra! Detta använder de nu och är mycket nöjd!

Lager 3 ska hålla kvar värmen samt skydda mot vind och väta. Didriksson är lite av ett favoritmärke för mig gällande overaller.

Till William så köpte jag en begagnad Overall av min vän Anja, som knappt såg använd ut. Toppen!
Till Oscar köpte jag en superfin på Didrikssons utförsäljning (den lila). Dock i en storlek för liten eftersom den storlek som jag skulle ha var slutsåld, så jag chansade. Den var kanon i grenen, inte alls för liten. Dock kanade benen upp lite hela tiden, så idag provade jag att byta overaller på killarna. Även om det är samma storlek och samma märke så är det två olika modeller, så den lila sitter faktiskt bäst på Wille nu och den militärmönstrade sitter bäst på Ogge.


Killarna i overallerna. Nu har ju dock Wille den Lila och tvärtom.

Nu väntar vi (läs jag) som tok(ar) efter att få ett underställ jag kan använda till lilla William.

 


Tappert försök

Idag aka jag försöka ta tag i bloggen och era fina kommentarer.
Har inte riktigt hunnit med, i vanlig ordning.
Här är precis lite frukost intagen och en långpromenad med hela familjen väntar. Skön söndag på Er!


Napphållare!

Barnen fick pärlor i julklapp.
Givetvis kunde jag inte låta bli att vara med när de plockades fram, och resultatet blev en napphållare till Junie.

 

 


Vårat nya år

God fortsättning!

Hur har nyåret varit?
Här har det varit toppen! Vi har spenderar nyåret med min familj. Vi kom hit sent i fredags kväll. Barnens rutiner rubbades totalt och de satt uppe och åt pannkaka kl 22.30 på kvällen.

I lördags, nyårsafton blev det kallt. -10 grader. Strålande solsken. Vi spenderade en stund ute och man blev verkligen glad av det vackra vädret. Bilderna är ifrån lördagen.
Kvällen bjöd på god mat och gott sällskap tillsammans med familjen och min brorsas familj.

Söndagen så drog vi till Örebro till min moster Siw.
Fotografering stod på schemat. Passade så bra. Det blev lixom Willes 3års fotografering, Ogges 5års fotografering och Junies första fotografering.
Nu längtar jag verkligen efter korten. Många verkar ha blivit suuuper. Siw är så duktig.

Idag ska vi dra hemmåt i snöslasket som kommit och är påväg att försvinna.












RSS 2.0