Älskade stora lilla du!

Min älskade storskrutt ♥
Tänk att du redan är 6½ år!
 
 

Mer från Öland

God morgon!
Här är vi hemma och myser efter dagens lämning av skolpojken. Mäkta stolt över att vara snygging idag med nya kläder och nyklippt hår som vi skyndade oss att klippa igår kväll innan läggning.
Tänkte bjuda er på lite fler semesterbilder från Öland.


Ölandsglassen är ju ett måste på Öland, herre min je så gott det är!

Oscar valde chokladsmak

Och det gjorde William oxå

Junie valde en glass som hette mormor

Vi cyklade mellan Köpingsvik och Borgholm. Och så var vi ju förstås tvungna att stanna och kissa :)

Under hela våran semester har vi sett MASSOR, och då menar jag MASSOR av barn i cykelvagnar. MEN... Varför i helvete (rent utsagt) har de flesta föräldrarna inte hjälm på sina små barn?! Idiotiskt! Skulle aldrig cykla runt med mitt barn utan hjälm! Det är väll lag på hjälm i cykelkärror med?

Sen var vi och tittade lite i båthamnen i Borgholm. Junie sa mest "Oj bååååt" Haha :)
 

Sen försökte jag få ett fint kort på alla barnen tillsammans - Ja, ni ser ju hur bra det gick :)
Mini sessan har blivit riktigt solbrun och fin :)
 

Ny Sytt

I Torsdags var vi lediga. Då passade jag på att stöka undan lite här hemma som jag längtat efter att få göra ända från helgen före. Hade nämligen varit till Göteborg och kollat barnvagnar (ja vi ska byta vagn, kommer skriva om det sedan) och så stannade vi till på Stoff & Stil. Åh vilket paradis det är för en tyg-nörd! Det följde med 3 stycken tyger hem som jag blev väldigt kär i. Planer kom till i mitt lilla yra huvud och såhär blev resultatet. Riktigt nöjd!

Byxor och Body i storlek 92
 
 

 

Helgen!

Hej vänner! Hoppas att allt är bra med Er?
Nu är jobbhelgen över för min del och det är väldigt skönt att ha det gjort!
Idag efter jobbet var vi iväg till knalleland och köpte en ny tröja till Oscar som han ska ha på skolfotograferingen som äger rum i morgon. Det stod i brevet att de inte fick ha kläder som var gröna eller gick i gröna/blå nyanser eftersom de skulle använda en green screen som bakgrund. Så han får ett par snygga jeans och gråsvart tröja, riktigt fin faktiskt.
 
Imorgon är vi lediga (Jag, William och Junie) Så jäkla skönt! Inga planer alls utan vi ska nog bara vara hemma och njuta av dagen. Om vädret är bra (som det förövrigt varit idag) så kan det hända att vi går till annelundsparken och leker efter kl 12 när Oscar hämtas från skolan.
Om William orkar gå förstås. Min lilla latmask!
Hoppas att ni haft en fin helg!
 
Bilder på mig från början av sommaren :)
 
 

Lite från Öland

Våran Semester har varit helt underbar! Tror det har regnat 1 eller 2 gånger på de ca 4 veckorna vi har varit lediga. Vi har knappt inte varit hemma någonting. Räknade nog till sammanlagt 4 dagar på 4 veckor.
Vi har varit på Öland, i Växjö, i Storå och i Halmstad.

Ankomstdagen på Öland. Blåsigt och lite kyla i lyften, men ingenting som hindrade de små från att njuta en stund på den fina stranden i Köpingsvik.

Dag två så stod Ölands djurpark på besökslistan. Spända av förväntan innan vi kom in. Dock var inte djuren så intressanta tyckte barnen. De längtade mest till karusellerna och vattenlandet.


Barnkaruseller är icke att leka med. De har en förmåga att gå runt, runt, runt, runt.
T och jag fick turas om att åka med barnen :)Mera bilder kommer sedan
 

Bloggen lever igen!

 
 
Hoho!? Haaaallåå?!
Nä här var det tomt! Fattigt! Okej, jag erkänner. ingen motivation, ork eller för den delen tid att blogga, inte ens läsa bloggar. Tråkigt när det blir så eftersom jag innerst inne vill! :)

Hoppas allt är bra med er!?
Med oss är det bara bra. Sommaren har gått kanonfort och semestern var underbar så länge den varade. Nu är vi tillbaka till vardagen igen sedan ett par veckor tillbaka. Vardagen gör sig med påmind. Vi som varit friska hela sommaren börjar nu insjukna. Idag är William och Junie hemma från förskolan då Junie är både snorig och tjurig. Själv ska jag jobba ikväll, och hela långa helgen som just nu känns väldigt lång :) Men det kommer gå bra det med och snart är måndagen och ledigheten här :)
 
Detta kommer bli ett långt inlägg, fatta vad längesen det var jag skrev lixom!

O
scar har blivit stor kille. Nu har han börjat på både fritids och förskoleklassen. Jag hänger lixom inte med. Tänk att han blir 7 år i februari. 7 år!!! Tyckte nyss att han förddes!
Hur som helst verkar han trivas där han är. Inne på 3e dagen i skolan nu. Själv får man väldigt knapp info om det mesta där tycker jag.. och när man frågar någon något så är det sällan någon som vet nått om saken. Men det ordnar sig nog det med.
Nackdelen med att han börjat i skolan nu är att jag ALDRIG får ligga kvar i sängen och dra mig lite. Tänk nu när jag jobbar hela helgen så skulle det vara skönt att ligga kvar i sängen liiite längre på måndagen. Men då går inte det eftersom vi måste upp och äta frukost och lämna Oscar i skolan kl 8. Nu är det slut på lyxlivet ;)

Jag vet inte riktigt hur jag ska komma ikapp och berätta allt som vi har gjort för er. Jag får portionera ut det i omgångar tror jag. 

Nu vet ni iaf att jag lever och att jag förhoppningsvis ska bli lite bättre på det här!
Hoppas att några av er finns kvar vid min sida och läser och flikar in med en kommentar då och då!
Kram på Er!


 

RSS 2.0