Killen kan verkligen cykla :)

Det här med att cykla utan stödhjul har inte riktigt velat släppa för våran lilla Oscar.
Killen med 0,00 i tålamod snackar vi alltså.

Men nu på sistone så har han kört så mycket sparkcykel och på den har han ju balansen hur lätt som helst. Så jag antar att det är därför han satt sig på cykeln idag och drog iväg som om han aldrig gjort annat än att cykla utan stödhjul. Mäkta stolt hönsmamma man är nu :)
 
 
 
 
 

Dagen och Mors dag

God morgon godingar!

Vaknar upp till en Tisdag med regn här i Borås. Jobb står på dagens schema. Men först har vi en lugn morgon hemma framför oss. Barnen leker "mamma pappa barn" och jag har myst ner mig i soffan tillsammans med en kopp kaffe och en filt.
 
I söndags var det ju som bekant Morsdag. Själv så jobbade jag större delen av dagen, men jag hann ändå med lite mys med min fina familj innan det. Dom hade ordnat så fint med frukost och en stor fin bukett med rosor ♥

Ledig dag

Hej på Er vänner!

Idag njuter vi av en ledig dag. Och längtar redan till helgen då det är ytterligare 2 dagar ledigt.
Idag har vi varit iväg och köpte lite blommor och krukor till balkongen. Lite bättre blev det allt. Inte lika kalt och naket, lite mer ombonat. Nu saknas bara lite mysiga dynor och kuddar till möblerna. Och ett trägolv som är tänkt.

Annars så busar vi lite inne just nu. Och det pysslas med allt möjligt. Lyssnar på Syster Sol och dansar och så övar killarna tydligen balansen på sparkcyklarna och Oscar över tillochmed balansen på cykeln, går sådär inomhus, haha :) Men så länge dom är nöjda så är mamman nöjd.
 
 
 
 

Nysydda tröjor

Om lite mindre om en timme ska jag bege mig mot jobb igen. Sista dagen på jobbhelgen sen är det en efterlängtad ledig dag på måndag.

Eftersom jag jobbat så mycket på sistone så har jag inte haft tid att sy så mycket. Men två stycken tröjor till pojkarna har blivit gjorda. De har själva fått välja motiv på dem, och så körde jag en liten syskon-match i färgerna.
 
 
Oscars monster, storlek 110
 
Williams polisbil, storlek 104
 
Busiga syskon som älskar sina nya tröjor :)
 
 
Jag har för övrigt haft funderat på att sy upp några olika tröjor och lägga ut tillsalu. På det viset blir pressen inte lika stor på mig som beställningar skulle bli. Då är det antingen budgivning eller först till kvarn som gäller. Skulle det vara till intresse för Er?
 
 
 
 
 
 
 
 

En helg i Tylösand

Nu har jag äntligen haft lite tid över att kolla igenom mina bilder som jag knäppte förrförra helgen när vi hade premiärtur med husvagnen. Halmstad och Tylösand var vårat resmål till. Vädret var minst sagt växlande men efter att ha följt prognosen så blev det ändå bättre än vad vi förväntat oss. Alla barnen hade det toppen i husvagnen och det syntes verkligen att de gillade det. Nästa gång är midsommar och vi hoppas få det minst lika bra då.
 

Softar utanför husvagnen
Det är inte alls kallt i vattnet mamma! (tjo ellerhur?) :)

Mamman hittade lite skatter

Junie hjälper till att leta efter fina snäckor

Tobbe byggde sandslott till barnen.......

......Och 30 sekunder efter att kortet togs var det netmejat, haha

Små kott-kor och kott-grisar
Om att jobba för mycket

Ibland funderar jag på om det är möjligt att man kan jobba ihjäl sig.
Dagarna och veckorna, ja, månaderna springer förbi i rasande fart, och det enda jag gör i mitt liv nu är att jobba.
En dag förra veckan var jag bara färdig att sätta mig ner och gråta efter en helt förskräcklig dag på en av mina arbetsplatser med massor av skitgöra i 27graders kvav värme. Hur mycket orkar kroppen egentligen innan det säger stopp?

Att jobba 100% hade säkert varit en enkel sak om jag vore barnalös.
Men med tre barn mellan 6 -1 år så känner jag mig mer död än levande.

Det är NI som gör att jag går runt, min fina fina familj ♥
 

Dåligt med tid

Hej på er godingar!

Jag hinner verkligen inte med bloggen just nu. Hoppas på att komma igen så snart jag bara kan!


Lite om allt

Bloggen blev att stanna av lite när inte barnen var hemma. Fanns ju inte så mycket att blogga om då så jag lät hellre bli :) Nu är de ju hemma igen så nu är det full fart.
Igår fick det bli Vab igen. William hade feber på morgonen och så var vi till vårdcentralen med Junies hemska hosta som hon haft sedan i julas utan uppehåll. Men enligt läkaren så får vi snällt vänta till i sommar och hoppas på att hon får bli frisk. KUL! Ironiskt

När vi hämtat hem Oscar från förskolan så gick vi ner till Ica och handlade massor av frukt.
När vi kom hem åt vi glass på balkongen i solen och sedan gjorde vi en fruktsallad och stekte pannkakor som var färdiga när T kom hem från jobbet. Då åkte vi ut på en cykelutflykt till sjön vid kråkered. Väldigt uppskattat och mysigt och Oscar var så duktig att cykla hela vägen. Haha, min stora plutt har fortfarande inte lärt sig cykla utan stödhjul, men vi håller på att arbetar på detta :) Han har ju inget tålamod pöjken så efter ett försök när det inte går så tröttnar han :) Detta har han då inte fått från mig då jag är envis som en gris!
 
Idag är jag ledig på schemat och då måste det regna. Dessutom har de stängt av vattnet så vad vi ska äta har jag ingen aning om. Det är ju inte så kul att stå och laga mat utan rinnande vatten.
I eftermiddag ska vi åka till Ulricehamn och handla lite nödvändigt inför premiärturen med husvagnen i helgen.
 
 

RSS 2.0