Lite allmänt baraBVC tyckte han va jättestark för att va så liten =) Han är 2 månader och ligger såhär o tittar.
Haha, stor är han oxå. strax över 6kg väger han nu. och är 57,5 cm lång
Har redan strl 68 i kläder.
Fyndade en overall till honom på lindex igår fär 99:- Perfekt när man hade dåligt me pengar denna månaden oxå,och han behövde verkligen en.
Trodde ju verkligen inte att vi skulle få en sån stot bebis. Trodde att han skulle kunna ha kläderna lite längre iaf.
Fasen Ogge kunde ha strl 56 till han va iaf 3 månader.
Willi är 2 månader och kan inte ens ha strl 62 längre. Så det skliljer på dem. William kommer säkerligen växa om Oscar med stormsteg.
Om någon på stan frågar hur gamla de är sen o man säger tex att oscar är 4 och William är 1 så tror dom la att man säger fel =P hahahhahaha Nädå, så illa hoppas jag inte att det blir.

Annars händer det inte så mycket. Hittade massor med roliga sömnadsböcker på bibblan idag. Var på tandareds bibliotek, hade aldrig varit där, bara på stadsbiblioteket, o där har jag aldrig hittat nånting att ta med mig hem, allt jämt utlånat. så vart så glad när jag fick med mig en hög idag. Nu ska här sys kan jag lova =)

På torsdag kväll åker vi upp till Storå! JIPPI! Sara längtar hem massor.
Ska bli kul. Se om moster har lite tid att fotografera oss. Har fortfarande inte tagit kort på vår lilla familj. Det ska ju ut i tidningen bla.

Nu kl 8 ska jag se sveriges värsta bilförare på 4an. Verkar häfrigt tycker jag.
Har slängt ut lite bandanas på tradera nyss =) få se om det är nån som vill köpa mitt hemmasydda =) *hoppas*

Älskar min underbara gosiga lilla familj.
Hopp o hej

Apa

Pratade med morsan nyss. Hon berättade nått hemskt!
Idag när hon skulle ge kaninerna mat upptäckte hon nå förskräckligt! Räven har vari i hennes kaningård och fått upp dörren till en bur. Stackars lille kanin! Hon hittade massa blod en bit därifrån. =(

Sen så när hon gett alla mat tyckte hon att en av dem va så konstig. Inte alls lika pigg och frammåt som han brukar vara. Så hon tog ut honom ur buren och upptäcker nått fruktansvärt! Ena frambenet är avslitet!!! ända innifrån kroppen!! Räven har fått tag i benet genom nätet, och dragit av det!
Nu väntade de på att en bekant skulle komma ner o slå ihjäl honom. Tänk stackars liten va ont han måste ha!

Rös i hela kroppen när hon berättade detta!
Fy vad hemskt!

Lite om allting!

För alla er som ville veta så gav sig kärringen efter sista felringningen.
Äntligen hanska hon fattade att det var fel nummer. Det krävdes bara 100 felringningar innan hon skulle inse det.

Annars så har det varit fullt upp här idag.
William har nästan inte sovit på hela dagen. och Ogge har hållit igång.
Tobbe kom inte hem förrän 19.30 från jobbet idag. så har varit lite tufft med 2 ungar själv så länge. Jag är glad att jag inte är ensamstående. hua!
Gick ända upp till sjöbo apotek och tillbaka idag. Tobbe hade bilen o jag var tvungen att hämta nestargel som jag beställt hem. Tog slut i helgen så William har sprr som en gris igår och idag.
Skönt att det finns nånting som fungerar så bra på hans kräkningar.

Annars så växer William så det knakar!
Han har gått upp lite över 1 kg på 2 veckor. Han väger drygt 5.400g och är 56,5 cm. Han vart 7 veckor i lördags.
Mätte Oscar när vi ändå vad där. Lillen är bara 77 cm. Han har ju jämt varit liten och legat 2 kurvur under normalkurvan, men nu planar han ut ännu mera på längden :-(
Bara 77 cm och blir 2 år den 11 feb. Lillen. Hoppas inget är fel! Vi ska kolla upp det hela lite bättre på 2-års kollen sa BVC sköterskan.

Imorgon när Tobbe slutat jobba ska vi ner till barnvagnscentralen med vår syskonvagn. Sufletten på liggdelen åker ner hela tiden. Den är för slapp, så de sa att vi skulle komma in med vangen så kunde de fixa det.
Sen verkar det som vagnen är sned på nått sätt. Så de ska kika på det oxå.

Sen har vi beslutat att vi ska sätta upp en vägg o dela av vårt extremt stora vardagsrum, så ena delen kommer bli sovrum.
Är så trött på vårt minisovrum! Det är litet i vanliga fall, och nu med Williams säng där med så står sängen från vägg till vägg. Ingen luft alls mellan, så vi får krypa upp i den. Väldigt störande o jobbigt. Så det kommer bli skönt att få ett större sovrum. Så kommer det gamla sovrummet att bli gästrum igen som det var en gång i tiden.

Det blev mycket eftersom jag inte skrivit på ett tag.

Harè gott igelkott!

Mina underbara barn! <3
Ogge o Wille. Mina älsklingar!

Telefon terror!!

Alltså nu har kärringen ringt igen!
Hon ringde före kl 8 i morse!! Tur att vi har småbarn o att dom och vi var vakna.
Ringer hon en gång till ska jag säga till henne att jag ska anmäla henne för trackaserier!
Har sagt till henne att 033-"000000" går till Sara och Tobias. Ändå fortsätter hon slå samma nummer, sen slänger hon bara på luren. Nu har hon ringt 3 dagar i rad

Funderar skartpt på att slå skyddat nummer o ringa henne jättesent ikväll och jättetidigt i morgon bitti. GUD VAD ARG JAG ÄR NU!

Irreterande!

Säger då det.
Folk som inte ger sig.
Igår ringde det en kärring typ 10 ggr o skulle till cellbes. Sa hela tiden att det va fel nummer.... hon hann lägga på innan jag hann säga det rätta nummret.
Så nu ikväll ringer samma kätting igen.
Hann lägga på igen innan jag hann säga det rätta nummret till henne.
Hon ringde säkert minst 10 gånger idag oxå.
Sista gången svarade jag bara... eller rättare sagt skrek till henne: - NU ÄR VI TRÖTTA PÅ ATT BLI TERRORISERADE!!! DET ÄR FEEEEL NUMMER!!!!!!
Jag vet att hon hörde det för hon la på efteråt.
Hon får skylla sig själv.
Gud vad arg jag blir!

Byte av blogg!

Idag byter jag blogg!

Från och med nu är min gamla blogg http://glamina.blogspot.com endast syblogg, där jag kommer lägga upp alla mina syprojekt.

RSS 2.0