Lite besviken

Strunt oxå!
Jag loggade precis in på kungsfoto för att kolla in årets skolfoton. Jag är inte alls nöjd med dessa.
William ser ledsen ut och Oscar har ju hakan så han ser ut att titta i taket. Tänker inte slänga ut över 800kr på dessa. SYND! Men förra årets bilder får hänga med ett år till.
 
 

Kommentarer
Postat av: Melanie

Jag tyckte dom visst blev fina! Hade absolut beställt dom om det hade varit jag. Kan ju vara kul att ha ändå när det ändå är skolfoton.

Svar: Själv tycker jag att dom blev alldeles för bleka i färgen och att inte mina glada spralliga killar kom fram i korten. Över 800:- är så mycket pengar så då går jag hellre till en fotograf och får kort som tar fram barnens personlighet och är bra i färgen =)Kram!
glamina.blogg.se

2012-09-20 @ 19:27:15
Postat av: Anna-Mamma och Socionom

Tack för kommentaren!:) Kul att du är igång lite mer och visar dig här och där:) Kram

2012-09-20 @ 20:15:43
URL: http://frokenstockholmare.blogspot.com
Postat av: diys.blogg.se

men ändå söta! :D

Svar: Hihi, ja såklart de är =)
glamina.blogg.se

2012-09-21 @ 11:28:30
URL: http://diys.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vad tråkigt att du inte blev nöjd. :-( Tycker korten är fina.

Ps: Vill du fortfarande ha armbandet? Jag har fått tag på rosa likadana pärlor som de blå.

Svar: Tack! Tycker själv att korten är aldeless för bleka och att inte killarna får ut sin rätt på korten, Mycket pengar..Jag vill gärna ha ett armband. Lite rörigt här hemma just nu bara eftersom vi håller på att flytta,.. måste få återkomma om ett par veckor. Kram!
glamina.blogg.se

2012-09-21 @ 14:02:09
URL: http://hannafialotta.blogg.se
Postat av: Linnéa

Ja, barnen kan ju inte se ut hur som helst. Viktigt att vara fin och se bra ut redan som litet barn :-)

Svar: Svårt att veta på sättet du skriver om det är en spydig kommentar. Jag tolkar den så.Jag älskar mina killar men det är mycket pengar att slänga ut på kort man inte är nöjda med. Betalar inte över 800kr för bleka stela kort som inte ens är bra i färgen enligt mig. Då går vi hellre till en fotograf och betalar de pengarna för kort som får ut sin rätt!
glamina.blogg.se

2012-09-21 @ 14:15:19
Postat av: Sandra- Mamma till två

Vad tråkigt att du inte blev nöjd. Jag tyckte dom blev fina ja gumman :) Personliga, roligt att ha kvar till sen.

Svar: Tycker inte att de fick ut sin rätt på korten. De är bleka och stela och inte alls mina glada killar. Det är så mycket pengar det handlar om så vi går till en fotograf ist =) Kram!
glamina.blogg.se

2012-09-21 @ 21:23:08
URL: http://sandrabergvall.blogg.se
Postat av: Fröken M

usch va tråkigt !!
V har fotografering på tisdag, men efter att ha jobbat som skolfotograf vet jag bättre än att hoppas för mycket ! Att få de små på förskolan att bli bra på bil på så kort tid och under alla dem omständigheterna som råder runt omkring är det lättare sagt än gjort att få bra bilder - Tyvärr !! :(


Svar: Nej förstår verkligen att det är svårt att få bra kort på barnet under en så kort tid. Med tanke på att man måste ta en miljard kort på ungen själv innan man får ett som är bra ;) Kram!
glamina.blogg.se

2012-09-23 @ 11:46:09
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Jenny

Va inne och kollade på våra foton nu och såg då att man kan ta om fotot om man inte är nöjd.. :)
Detta hittade jag inne på kundtjänst..
Hoppas datumet inte passerat :)

"Mitt barn var sjukt under fotograferingen?

Vanligtvis får ni ett tidsförslag för en omfotografering skickad till skolan några veckor efter första fototillfället. Denna tid är för de som var frånvarande och de som ev. inte blev nöjda vid första fototillfället."

Svar: Tack för informationen. Men tror vi hoppar över dagiskorten helt i år och går till en fotograf ist.
glamina.blogg.se

2012-09-23 @ 22:12:25
Postat av: Frida

Ja va inte nöjd me noels heller :/han ser jätte sur på ett, de andra har han blåst upp kinderna på nåt vis å de sista har han öppen mun.. Dom kunde väl försökt lite mer tycker jag hehe.. Tråkigt så ja verkligen såg fram emot första dagis kortet.. Får se hur vi gör :) kram

Svar: Tråkigt Frida... Tycker det är mycket pengar för kort man inte är nöjda med, sen förstår jag ju att det är svårt att få ett kort på ett barn under så kort tid, men iaf. Vi står över i år =) Kram
glamina.blogg.se

2012-09-24 @ 00:11:08
URL: http://fritte.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God förmiddag..Tycker att bilderna är söta på dina prinsar..men man ska vara nöjd själva...ska bli så skoj att se årets bilder på min prins..förra året var min prins lita sur på bilderna men köpte dem ändå för det är skoj att ha.
Ha en fin dag.kram kram

2012-09-24 @ 10:49:04
URL: http://blondis81.blogg.se
Postat av: Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Jättefina! :) Lustigt, exakt de där tröjorna stod jag och funderade på att köpa till barnens dagisfoton, men det blev andra från Lindex istället :)

Imorgon ska barnen ta dagisfoton, och jag grubblar jättemycket över hur dom kommer att bli, känner mig så löjlig... Men det kostar ju ändå en del liksom, kostar det vill man ju vara nöjd :/ Annars tänker man att man kan fota egna kort liksom. Kan tänka mig att Viggo kommer att se blyg och obekväm ut på kortet och Melker ledsen, för jag kan tänka mig att dom får ha lite tålamod med Melker som aldrig vill sitta stilla :D Men köper dom nog ändå eftersom det är första dagiskorten liksom, kommer att ångra mig annars :) Men jag förstår vad du menar...

2012-09-26 @ 14:51:40
URL: http://emmashjartan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0