Vill ha ny bostad - men ändå inte

Natten har varit sådär. William har varit vaken sen ca 3.20 så är bara lite trött *skratt* Nu sover han iaf. Men det gör ju inte Oscar =)
Imorse när Tobbe skulle till jobbet va hans nycklar spårlöst borta, Jag undrar vad det kan vara för liten hamster som har gömt dem, Får leta idag, Han fick ta mina nycklar eftersom han skulle ha Passaten till jobbet o fylla på spolarvätska och tvätta den lite.
Sen i kväll när Tobbe kommit hem ska vi ta en promenad ner till knalle. Måste köpa blöjor. Slut på dagis. FÅR INTE GLÖMMA!!! haha dom blir galna på mig annars, Hehe,

Såg arga snickaren igår. Vill verkligen ha hus!! Fan va jag längtar, Men det blir väll tidigast om ett par år kan jag tänka =(
Trivs grymt i lägenheten annars. Tro det e sen snyggaste bostaden vi haft, Och den ligger kanon, Nära till allt!
MEN.... stör mig fruktansvärt på grannen som spelar musik hela tiden. Spec. nattetid. Och på trapporna! Fy va jobbigt det e att bo på 3e vån utan hiss. från källaren där vi måste ställa vagnen så har vi 7 trappor och 2 långa korridorer.
Ogge trotsar och vägrar gå. Man är lagom slut när man väl är uppe, Jag får gå i omgångar.
Får ta en unge på vardera arm. (lagom jobbigt eftersom jag inte precis e hulken) Sen måste jag lämna dem själva för att gå ner och hämta ev saker, Nä, på det planet liknar det fan!
Spanar lite efter hus/radhus eller liknande att hyra, även annan lägenhet där det finns hiss eller är på bottenplan. Inte det allra lättaste att få tag i.

I morgon kväll åker vi till Gemla, (Tobbes föräldrar bor där, ligger utanför Växjö)
Vi har inte varit där sen nyår, så det ska bli kul.

Blev så stolt över Ogge i morse. Han är ju lite sen med språket och pratar mest sånt som man inte förstår.
Imorse kom han fram till mig med en bild på homom och William som jag skrivit ut till honom, Han vände på bilden och tecknade med fingret och sa "rita" eller "ita" rättare sagt =D Plutten






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0