Hur ligger det till egentligen?

Jag har väll egentligen en längre tid tänkt skriva ett inlägg om detta, men det kommer alltid en massa emellan, och när man väl sätter sig och ska ta sig tid som det så fint heter så måste man avbryta än en gång.
 
Det jag pratar om är lite om det här med bloggen. Om att lämna ut sig till hela värden via en sida på internet.
Jag älskar att blogga. Givetvis går blogglusten upp och ner som med alla mina intressen, men i det stora hela gillar jag det. Dock så får jag ibland så himla stor lust att lägga ner. Varför ska jag dela med mig av mitt liv egentligen? Så går faktiskt tankarna ibland.
Man sitter och knåpar ihop ett inlägg. Har ett par hundra unika läsare, men nästan ingen kommenterar. Tycker att det är jättetråkigt. Det tar inte många sekunder att lixom flika in ett "hej, vilka fina bilder" "vad mysigt" och bla bla. Ni hajar antar jag. De små orden som värmer otroligt mycket.
Ibland kommer det även spydiga och halvtaskiga kommentarer från avundsjuka människor. Det händer ganska sällan som tur är.
 
Sen är det även det här med att folk slutar höra av sig. "Jag läste på bloggen förut att..." och då vet de tydligen hur hela mitt liv fungerar. Vad jag gör på dagarna och hur jag mår. Ja hur mår jag egentligen? Det är de få som vet eftersom dom aldrig frågar, eftersom att om jag skriver på bloggen att jag mår bra, ja då är det väll så eller? Hur jag mår det är det egentligen bara jag som vet. Och Tobias. Och min närmaste vän Robert. Annars är de få som vet hur det egentligen ligger till med mig.
 
Sen finns det folk som häver ur sig både det ena och det andra i bloggvärden. Nyfika människor som inte drar sig för att säga saker. (nu pratar jag inte specifikt om saker som skrivs till mig, jag läser andra bloggar som får många fula och spydiga, tykna kommentarer)
En av dom bloggarna är Malins. Man upphör ju aldrig av att förvånas om hur människor är. Ett av hennes senare inlägg handlar helt enkelt om ogrundade spekulationer om ett ev syskon till Jolie. Hur har man mage att fråga om något sådant. Man lämnar som sagt inte ut hela sitt liv bara för att man har en blogg. Man plockar ut små små delar som man känner att man kan avvara.

Egentligen har jag inte en aning om vad jag vill ha sagt med detta egentligen... Kände bara för att lätta på mitt allt för tunga hjärta.
 
 

Under en filt

1 december om ett par dagar och nu är det jul även hemma vis oss, om än några dagar för tidigt.
Tänkte dela med mig av en liten liten del av mitt kök just nu.
 


Idag är det en dag som alla andra dagar. Grått och trist och ruggit, i vanlig ordning. Inne är det småkyligt och allt man vill är att krypa ner under en filt och mysa och dricka en kopp kaffe. Dock är det inte ens någon ide att påbörja detta projekt eftersom att Junie snart kommer slå upp sina små blå igen.
Dessutom har jag en hel lista med saker som skulle behöva göras, det visar sig i dagens slut hur mycket som blir gjort, haha

Det är så sorgligt

Denna veckan gör killarna sin sina sista dagar på förskolan Trollgården. Imorgon är sista dagen.
Det är verkligen med sorg i hjärtat vi säger förväl till denna underbara förskolan med den fantastiska personelen. Vi kommer verkligen att sakna er!

Anledningen till att vi byter förskola är bara för att vi flyttat till andra sidan stan. Det tar mig 40 minuter på morgonen och ca 1 timma på eftermiddagen och hämta och lämna. Ohållbart tyvärr. På onsdag börjar pojkarna på Linnéagården snett nedanför vårat hus. Ett litet hus, men jag hoppas att dom kommer att trivas mina små hjärtan. Kommer att bli en stor omställning, men jag håller alla mina tummar att killarna kommer att komma in i deras rutiner.
Den 8 Januari börjar även lillskruttan på samma förskola.
 

Igår hade de haft lite avskedsfika för Oscar på hans avdelning. Alla barnen hade ritat så fint och detta hade blivit en liten bok. Deras Tema denna hösten har handlat om bondgården, så han fick även ta med sig sitt får och sin lilla ko som han pysslat ihop ♥
 
 

Den där Junie

Hon kan hon. Det ska klättras, det ska klängas. Ungen är ju tammefan överallt!
Upp i pojkarnas sängar. Upp i soffan. Åka rutschkana kan hon helt själv. Och nu det senaste, klättra upp på stora pallen. Det sistnämda är något som mamma inte alls gillar. De andra behärskar hon ju hyffsat, men den där pallen har det blivit ett antal onda vurpor ifrån nu. Ungen tycks ju inte lära sig av att det gör ont heller. Tror jag får hitta något bra gömställe till den.
 
 

Mössor till folket

 
Jag har börjat att sy mina mössor igen efter ett uppehåll. Är du sugen på en i julklapp till någon så är det dags att lägga in din beställning. Maila mig på [email protected] om du är intresserad. Det jag behöver av dig är endast huvudmåttet och vilket tyg du önskar. (om du vill hinna få mössan innan jul så gäller beställingen bara trikåmössorna, inte mina ugglemössor och namnmössor)
Mössorna kostar 125:-/st inkl. frakt.
 

Dessa sydde jag igår till mina små troll


Samt Rosa med Svampar som på Mössan ovan
 

Tråkig dag

 
Godförmiddag!
 
Idag är det en sån där jobbig dag. När huvudet känns tungt och man inte har lust till nått.
Känner mig ensam och övergiven fast att jag vet att jag har massa människor som bryr sig. Men det hjälper inte mina känslor mer för det tyvärr.
Har massa saker jag måste göra. Hänga tvätt och sätta på en ny. Jag måste städa undan lite och röja i köket. Men jag orkar inte. Men jag ska faktiskt göra detta ändå när jag är klar här.
Jag ska oxå sätta mig och svara på några mail så om någon väntar på svar från mig så kommer jag skriva till er idag. Dags att sparka igång dagen.
Hoppas att ni har det bra!
 
 

Åh regnet det bara öser ner...

*Host host* Godkväll!
 
Denna helgen är till ända och jag har väll hostat bort det mesta av helgen. Åhjo, lite annat har jag allt hunnit med. Har sytt nya gardiner till pojkarnas rum. Tagit fram alla julstjärnor och pysslat ihop en julgrupp med ett par blommor. Dessutom var vi idag iväg till Liseberg. Men som vanligt när vi bestämmer oss för att göra något börjar det ju regna. Så det slutade med att vi var där ca 1½ timma sen var vi dyblöta och åkte hem. Men det var ju mysigt så länge det varade, innan det började spöregna.
 

Morgon Mys!

Godmorgon!
 
Säga vad man vill, men hur trött man än är och hur tidiga morgnar det än blir ibland så är det alltid så mysigt med morgonen. En dag som man inte har planerat. När barnen är lediga.
Junie och jag har just haft mys i soffan och alla barnen har lekt men "plastmaten" som var en av Williams födelsedagspresenter. I skrivande stund spelas Stiftelsen-Vart jag än går, på radion, Junies favoritlåt, vilket innebär att hon står i pyamas, ruffsit hår och nyvaket utseende och dansar.
Det är sådanna här dagar som gör att man vill leva sitt liv i minst 100 år till.
För övrigt är jag ganska nere och deppig för tillfället. Sådär så man bara vill sitta ensam i ett hörn och gråta, krypa fram ibland och få en kram och sedan krypa tillbaka till sitt hörn och fortsätta gråta. Bry er inte om mig, jag blir extra känslig en gång i månaden.
 
 
 
 

Grattis min Myra!

 
♥ Grattis min lilla myra! Idag fyller du fyra!
 
 
Du Började som ett plus på stickan, men förvandlades snabbt till han men hickan......
 
 
......Ut ur mamma du kom, med buller och bång......
 
 
.....Namnlös du var, och inte det minsta lik din far......
 
 

.....Nu du växer och blir stor....
 
 

......Snart växer du ikapp din bror!.....
 
 
......Men flytta hemmifrån får du inte än min lilla vän, och här har mamma en poäng.....
 
 

......Mammas lilla kille du alltid kommer vara, i mitten på min egna lilla barnaskara.
Älskar dig högst av allt på denna jord, och det tror jag du nu förstod.

Puss puss puss på Fyraårsdagen min älskade lilla kille! ♥
 

Jävla strumpor!

Jag har just hängt tvätt (gör jag någonting annat än att tvätta nu för tiden).
Det är ju alltid så överdrivet mycket strumpur med. Tar ju upp hela torkställningen. En torkvinda för strumporna vore en god investering! Men den hade inte räckt långt iofs.
Försökte leta efter klädnyporna så man kan hänga dem två och  två, men de tycks ha gömt sig sedan vi flyttade.
Kul blogginlägg verkligen. Jag är bara så jädra less på strumpor :)
 

Bryter mot lagen

God förmiddag!
 
Idag är det segt här. Jag är ganska tjock i halsen och hostig. Dessutom har jag huvudvärk vilket inte alls är så vidare trevligt. Jag går nästan aldrig ut i myskläder, och aldrig i zipperall. Vad gjorde jag idag? Gick ut i zipperall! Hur fan kan jag?! Detta är ju typ olagligt! Men jag överlevde hem och fick dessutom inga böter ;)

Men för att börja med historien innan olagligheten med zipperallen så höll jag först på att leta ihjäl mig efter mina nycklar (skulle ha sökare på nycklar och tvdosor i detta hemmet!). Men nycklarna fanns ju inte. Och här stod jag med 3 påklädda barn som bråkade om vem som skulle öppna dörren och trycka på hissknappen.
Aha! Smart! Kom just på att mina nycklar antagligen ligger i bilen. Som för övrigt är låst! Kul!
Ringer till T som kommer farande som en raket genom hela stan för att rädda sin familj i nöd. Han låster snällt upp bilen och hjälper till att packa in barnaskaran innan han far tillbaka till jobbet. Tack!
 
Igår var vi på ikea. Åkte direkt efter kl 16 för att komma dit och ta det lugnt och äta lite kvällsmat.
Givetvis var det 2 olykor på samma jävla väg vilket innebar att alla 3 körfälten mot kållered var avstängda. Dessutom höll bensinen på att ta slut, men vi tog oss tillslut av mot mölndal så vi kunde tanka. Sen styrde vi mot andra hållet och tog ikea vid bäckebol istället. klockan 18 var vi framme så vi fick hela 2 timmar där iaf. Bättre än inget.
Tre trötta barn som kom i säng först kl 21 igår kväll. ojoj. Ibland blir det verkligen övertid!
 
 
 

Cupcakes alá Sara

 
Igår kväll klockan 21.30 färdigställdes mina Cupcakes. Haha, ibland har man verkligen mycket att göra.
De består iaf av choklad, choklad, och cholkad. Smarrigt värre och väldigt onyttigt!
 
 
 
 

Very clever Sara

Så lyckat Sara!
Åkte givetvis iväg till BVC i morse. Det var bara ett fel här. Det var lixom inte idag vi skulle vara där! Åh så sjukt störande att ha släpat med alla barnen till andra sidan stan. Jaja, är huvudet dumt får kroppen lida.
Vi åkte hem och bakade Cupcakes istället. Men är vi skulle göra frostingen hade vi ingen choklad hemma. Så det var så snällt att klä på alla barn igen och gå till affären. Men detta med alla på lite bättre humör.
Hemma igen lagade vi lite mat och efter köksstöket så fick jag äntligen sätta mig (vilket är nu).
Snart drar det väll igång igen med fortsättning på cupcakesen och senare mer matlagning och städning.
 
Egoboost myself ;)

Galen Julshopping!

 
Godmorgon sötnosar!
 
Tittar in en liten snabbis såhär på morgonsidan. Är i full färd med att masa iväg oss till bvc för Williams 4 års kontroll och Junies 1 års spruta.
Hoppas att helgen har varit bra? Här har det varit fullt upp. 04.45 ringde klockan i lördags (vi var ju hos svärföräldrarna i Växjö, annars hade vi inte behövt gå upp så tidigt, lite längre till ullared därifrån än vad det är från Borås). 
Hua vad segt det var! Var bara att sätta sig i bilen mot Ullared. Stannade i Värnamo och köpte välbehövligt kaffe.
Framme 7.30 och ingen kö in. Sjukt mycket folk var det men vi knödde väll oss fram vi med tillsammans med de 1 miljon andra människorna.
Tillbringade större halvan av dagen i detta shoppingmecka och kom tillslut ut med en hel drös julklappar.
Tittade lidande på den slingrande kön in till varuhuset som sträckte sig i serpentinliknande svängar runt om den lilla parken utanför. Var nog ett par timmars väntande för de som stod längst bak. Tacksam över att vi kom iväg så tidigt och fick detta avklarat =)
 
 

Kaffe med tvist!

Jag skulle ta en påtår i mitt glas som jag hade stod på vardagsrumsbordet. Junie tyckte tydligen att jag skulle tvista till kaffet ett aning.
 
Godmorgon!
Hyffsad pigg morsa här idag. Jag har uppträtt som en välldigt lat människa på senaste tiden. Jag har inte tagit mig för någonting och har varit extremt trött. Kom bara på huxflux att jag kanske har järnbrist. Efter lite Niferex tabletter 3 dagar nu så känns det faktiskt bättre. Så jag hoppas att problemet var så enkelt.

Idag har jag egentligen inte alls tid att sitta här. Men jag kan ju inte hålla mig ifrån.
Junie sover och killarna är placerade framför en film. Jag ska egentligen vara i full färd att packa. I eftermiddag styr vi bilen mot växjö där helgen ska spenderas. På lördag lämnar vi kvar barnen hemma vid farmor och farfar och drar till Ullared och handlar födelsedagspresenter och julklappar -undrar just hur många andra miljoner svenskar som tänker göra detsamma just denna lördagen, vågar jag inte ens tänka på! Räknar med skadade hälsenor efter denna upplevelsen!
På lördagkväll blir det födelsedagskalas För lilla Wille som blir hela 4 år på torsdag. Mammas stora kille!

Nu ska jag dra en vända i era bloggar innan jag packar väskorna.
Ni ska få en liten påbackning oxå faktiskt. Varför kommenterar ni inte? Tassa då o då så jag vet vilka ni är. Är ju jättetråkigt med många läsare och så ingen som kommenterar (och till er som faktiskt kommenterar - Tack! Det värmer så oerhört!)


Utelek

I måndags hade vi utelek. Vi brukar försöka ha det varje dag då killarna inte är på förskolan. De dagarna de varit där så nöjer de sig med att komma hem och äta mellis och softa.
För en gångs skull kom jag ihåg att ta med mig kameran. Men när vi gått halvvägs till lekplatsen så kom jag på att SD kortet satt kvar hemma i datorn. Åh vad irreterande!
Blev några taskiga iphone bilder ist.
 
 
 
 

Stressigt värre

Idag blev det en liten stressmorgon.
Började med att vi försov oss lite (varenda minut spelar lixom in i vårat morgonschema)
Idag skulle vi dessutom åka 10 minuter tidigare eftersom barnen skulle gå till biblioteket och rösta om hur stadsparkens nya lekplats ska se ut.
Strukturerade upp det hela ganska bra och vi hade våra 10 minuters försprång när vi packade in oss i bilen. Startar och och kommer på i samma sekund som bensinlampan tänds att "helvete! Jag skulle ja tankat igår" Kört på reserven i flera dagar så det var bara snällt att be alla barnen att vänta i bilen så att jag fick springa tillbaka upp och hämta plånboken som jag givetvis inte hade med mig. Här var 5 minuter av försprånget borta, jaja, 5 minuter kvar. 
Idag var det överdrivet mycket trafik och vart rödljusstopp genom hela jävla stan! och var ska vi tanka? Tänkte ut det lättast möjliga och slängde i ett par hundralappar. Tack nu kommer vi ju iaf fram utan att få bensinstopp, haha!
Jo jo, vi hann, men jag fick hjälpa till att klä på Oscar. Men vad gör det =)
 
Här skulle det ju in ett par bilder med från måndagens utelek, tyvärr verkar blogg.se ha fått fnatt som vanligt så det går inte att ladda upp dem.

Tröttast i länet

 

Vi överlät matlagningen till herren i huset idag och myste ner oss med en filt jag och Junie ist.
Tröttast i länet just nu både jag och Junie tror jag. Jag som skulle träna. Känner mig så dålig, men jag orkar faktiskt inte det. Blir en myskväll i soffan istället. Nattens sömn var ju inte den bästa, hoppas på en bättre natt inatt.
 
 
 

Jag, simma?

Godmorgon!
 
Onsdag morgon. Jag har min värdefulla Sara tid just nu vilket innebär att killarna är och leker på förskolan, Junie sover, och jag sitter i soffan med datorn i knät och en hink med kaffe. Kommer verkligen sakna denna lilla stunden när jag börjar jobba. Men nu var det ju faktiskt inte det jag skulle prata om.
Skulle faktiskt berätta att jag var och simmade igår. Jag, simma? Ja faktiskt, men var nog första gången på 10 år. Efter första längden så var jag redan trött i armarna, haha, illa! Men jag gav mig inte. Slutade faktiskt på 30 längder vilket jag faktiskt är nöjd över med tanke på hur länge sen det var. Nu är jag taggad och detta kommer nog bli en ny vana. Vad skönt det är när man ger sig själv en smäll på käften och tar tag i saker.
 
På tal om att ta tag i saker så ska jag göra detta även ikväll när jag ska ner till Sportlife i stan och göra mig hemmastadd. Jag har ett gymkort som ligger och kostar 400:- i månaden så kan ju vara ide att utnyttja detta nu.
Har faktiskt lite till jag skulle behöva ta tag i idag, men det innebär att jag måste vara ute i regnet vilket inte är så lockande. Så väntar nog til i morgon och ser om det är lite bättre väder.
 
Idag bjuder jag på ett par taskiga mobilbilder från helgen. Vi var på säsongsfinalen på djurparken, det var ju tvunget att börja spöregna så vi vart helt genomsura och det slutade med att barnen bara ville hem. Overallerna och att krama ur så de åkte av i bilen. Istället för att åka hem så åkte vi till VW som hade öppet hus och T jobbade.
 
 

Mina finaste ♥

Åh när jag kom hem från förskolan nu på eftermiddagen låg det ett litet fyrkantigt kuvert på hallgolvet.
Jeeej, bilderna som min moster Siw tog på barnen senaste gången vi var "hemma" hade kommit. Mina fina fina barn! ♥
 
 
Foto: Siw Lindelöf
 
 
 

När jag äter och när jag skiter

 
Konstigt att ha en sådan sak som Facebook i tankarna denna tisdagsmorgon. Blir bara så trött på det ibland.
Om jag inte hade varit så jäkla nyfiken (antar att det går i släkten) så skulle jag plocka bort mig, men man skapar sig lätt ett beroende.
T sa till mig igår "du har inte skrivit något på fb på länge". Mitt svar var att jag inte hade något att komma med som jag tyckte var värt att skriva. Vem behöver ha reda på när jag äter och skiter lixom?
Men det är ju just detta. Vissa av mina "vänner" uppdaterar verkligen ALLT dom gör. "nu ska jag äta" "är och handlar på ica" "nu ska jag kolla på film" "nu jobbar jag" Who cares lixom! Jag menar sånna där jädra saker man inte bryr sig ett dugg om. Tycker någon att det är kul att veta om detta?
Något jag med stör mig på är alla dessa fula bilder som var inne på 90- talet, svårt att beskriva vad jag menar för bilder men det stör mig! Och alla dessa länkar till gamla låtar på youtube. Suck!
Tror visserligen inte att jag heller skriver så mycket intressant på mina statusuppdateringar, men jag skriver ju inte när jag går på toa iaf.
Självklart vet jag att det går att plocka bort de man vill från sin "aktivitetslogg" men vissa saker kan ju  vara värda att veta med. Haha, väldig dubbelmoral här känner jag!
 
 

"Statusuppdatering - Nu har jag nyss ätit frukost. Kokt ägg på rostat lchf bröd tillsammans med ett glas kaffe med mjölk"
 
 
 

En liten del av mig



 

Jag är mycket för det här med att sätta personlig prägel på sitt hem. Jag är inte mycket för tavlor-tavlor, i mitt hem är det fotografier som pryder väggarna. Hallen är den enda platsen som fått fotografitavlor än. Där blandas gamla med nya. Härligt!

Hatthyllan är egentilverkad. Hittade en som jag gillade men hade inte någon lust att slänga ut flera hundra på den. Tog saken i egna händer och byggde en tillsammans med min pappa senast jag var hemma och hälsade på. Jag är så stolt och nöjd över den, och ett plus i kanten är att den blev att kosta snäppet under 150:-
 

Alla pappors dag!

 
 
Godkväll denna söndag!
 
Jag antar att ingen av er missat att det är farsdag =)
Barnens pappa har dock jobbat hela dagen. Men det var ganska bra eftersom barnen då hann pyssla ihop lite överaskningar åt honom tills han kom hem (jag fick hjälpa dem göra de små söta kuverten och muffinsarna)

Allt var mycket uppskattat och de goda bananmuffinsarna med färskostglasyren var mycket mumsvänliga.
Kvällen fortsätter i lugnets tecken och imorgon är det full fart igen.
 
 
 

Fröken Fläta

God eftermiddag!

Åh vad jag hatar att jag inte har mitt fotoprogram. Jag är helt handlingsförlamad när jag inte får fixa till mina bilder. Ni får hålla till godo med mina dåliga bilder så länge.

Igår vid läggningen satt jag och pillade lite med Junies hår. Min söta lilla flicka fick faktiskt två inbakade flätor.
Lättare sagt än gjort att få till dem eftersom huvudet gick som en propeller på henne, men så söt hon blev!
Älskar att ungen har mycket hår :)
 
 
 

Liten flicka

För ett år sedan så hade vi en mycket liten flicka här hemma. Kan inte riktigt förstå att hon blivigt så stor ♥
 

Ny familjemedlem



Godmorgon vänner!

Jag har fått en ny trontjänare. Detta var verkligen på tiden.
Min dator har varit på fall länge, men så igår så la den bara av att ladda. Perfekt, denna utgiften behövde jag verkligen nu! Blev en runda på netonnet igår och det blev denna skönheten som fick följa med hem.
Tar nog ett tag att lära sig hur den exakt fungerar i och med att det är nya windows i den, men det reder sig väll det med tillslut. Nu saknar jag bara photoshop. Känner mig enormt handikappad när jag inte kan göra något med mina bilder. Men det är på G det med.
 
Idag står det endast lite städ och tvätt på schemat och så blir det givetvis tacomys ikväll som alltid på fredagar. Det är det som är fredagsmys för barnen. ♥

Inga planer och Djurparken

Jag har faktiskt inte så mycket att prata om för tillfället. Vill mest kika in och säga hej.
Pojkarna är på förskolan och Junie sover sin förmiddagslur så gott. Planerna för dagen är inte många, och jag är ganska nöjd över det. Har lyckats städa lite här hemma nu på morgonen, samt satt på en tvätt.
 
Har inte så mycket nya bilder heller att bjuda på men får visa upp dem jag tog i djurparken för 1½ vecka sedan.
Hoppas att ni har en bra dag!
 

 
 
 

Mitt Gäng

Godmorgon kamrater!
 
Det blev ingen blogg igår, kom lite (mycket) annat mellan som var viktigare tyvärr. Stora beslut fattas här hemma just nu, men det är inget jag väljer att skriva om.
Jagade mina barn med kameran i morse. Mitt gäng. De som jag hänger med dag ut och dag in. Mina älskade små grodor. Hur mycket kärlek finns det att ge till sina barn? Visst att de har sina sidor och man kan stundtals både vara arg och ledsen på dem. Men sen är de sådär goa. När de bara kommer spontant och berättar hur söt man är eller ger en kram eller puss. Man vill bara sätta sig ner och gråta eftersom att alla känslor man har för dem inte kan komma ut. Jag tror alla mammor (och pappor oxå) förstår vad jag försöker få fram. ♥
 

 
 
 

Lekparkshäng

 



Bjuder på lite bilder från en av våra helger för några veckor sedan som vi tillbringade i Annelundsparken.
Lekparksbus och korvgrillning stod på menyn. Verkligen uppskattat av alla tre barnen.
 
 

Novembers första helg

Nu är första helgen i November bakom oss. Tiden går ruskigt fort! Snart är det Januari och den vanliga vardagen är fakta. En heltidstjänt väntar och en ny förskola för alla barnen står på schemat.
Men om vi börjar med helgen så har det varit full fart från morgon till kväll. Lördagen spenderades på förmiddagen på lekplatsen i stadsparken, vidare upp i några affärer och avslutades på Café. Helmysigt!
Kvällen spenderades hos vännen Anja med familj. Alla våra 6 barn som är i samma åldrar lekte järnet och det bjöds på tacos som följdes av fika, Och gott sällskap! Behöver jag ens nämna att barnen somnade som små troll i sina sängar när kvällen var till enda? Alla tre sov hela natten och vaknade först kl 7 på söndagen. Härligt!
 



 
På söndagen när jag slog upp ögonen var min första tanke att jag inte var bakfull. Haha! Tack barn för att jag har er =) Tänk så många som mådde dåligt i söndags, hihi.
Upp och hoppa och överraska barnaskaran med ett badhusbesök. Detta var verkligen uppskattat!
Väl hemma lagades det lite mat och sen väntade fotboll på tv. Är ju inte mycket för fotboll annars, men var ju självklart tvungen att se när Elfsborg tog SM Guld!
 

Trötta barn påväg hem från badhuset

 
Idag blir det inte många knop gjorda här hemma. Barnen går och släpar runt i pyjamas och jag har inte klätt på mig jag heller. Sådana dagar är det faktiskt tillåtet att ha i vårt hem =)
 
 
 
 
 
 
 

Skogen inne

 
Fixade lite höstfint idag.
Skulle ha dit lite tallkottar oxå men det glömde jag ju naturligtvis ta med mig in.
 

Junies dag

Junie har ju faktiskt hunnit fylla 1 år nu under tiden jag varit oaktiv i bloggen.
Mammas stora tjej.




En timme

 
En timme av Junies dag. Man hinner mycket på en timme, fast att man är trött och sur och blir omkringsläpad mot sin vilja av mamma, när man egentligen bara vill vara hemma och sova.
Puss på dig mitt hjärta ♥
 

RSS 2.0