Utelek

I måndags hade vi utelek. Vi brukar försöka ha det varje dag då killarna inte är på förskolan. De dagarna de varit där så nöjer de sig med att komma hem och äta mellis och softa.
För en gångs skull kom jag ihåg att ta med mig kameran. Men när vi gått halvvägs till lekplatsen så kom jag på att SD kortet satt kvar hemma i datorn. Åh vad irreterande!
Blev några taskiga iphone bilder ist.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Melanie

äh det är inte så viktigt att bilderna måste vara fixade och allt sånt jämt. Själv äger jag inte ens en systemkamera (som alla verkar göra nu för tiden) och tar bara bilder med mobilen och det duger så bra så ;-) Förstår om du gillar att fixa osv, jag menar bara att för oss andra som läser så kvittar det nog för de allra flesta. Så många som liksom ber om ursäkt för att man har "tagit kassa bilder med mobilen", vilket jag inte riktigt förstår?

Härligt att komma ut. Gör vi också varje dag, särskilt om man är hemma med båda och det inte är dagis. Annars blir man ju tokiga på varandra! ;)

Svar: Jag vill mest ha "fina" bilder för mig egna skull. Jag stör mig absolut inte på andras mobilbilder men stör mig på mina egna, haha.Kram kram
glamina.blogg.se

2012-11-15 @ 12:43:58
Postat av: Sandra

Hej gumman. :)
Ser jättemysigt ut. Men jag tycker de e bra bilder ändå för att vara med mobil :)
Har ni fått någon snö ännu då?

Hoppas att allt är bra med er, så roligt att se dina inlägg :)
Kramar

Svar: Tack gumman. Allt är bara bra här. Ingen snö alls än =)Kramar!
glamina.blogg.se

2012-11-16 @ 19:34:54
URL: http://sandrabergvall.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0