En ny en

Jag är så sugen på en klänning till sommaren. Min garderob gapar ganska tomt på just klänningar, ännu mera nu när jag lagt på mig några kilon. Tror jag har en sommarklänning som passar.
Är egentligen ingen klänningmänniska, men jag försöker bli. Tycker det är väldigt fint, och dessutom är det skönt och luftigt när man är en 3 barns mor som både bär barn, skjuter dubbelvagn och jagar dem.

Fick en otroligt gullig kommentar av Oscar.
Satt och kikade runt lite på klänningar och pratade lite tyst med mig själv ( brukar få de bästa svaren då ;) )
Jag sa nått i stil med: Man kanske skulle skaffa sig en ny klänning nu till sommaren.
Detta hörde tydligen Oscar som är kvick och säger: "Ja Mamma! Jag tycker du är så söt i klänning"
Älskade unge!! ♥

Har inte ens kollat på klänningar över 350:- eftersom jag vet att jag egentligen inte har råd. Med har hittat dessa 2 pärlorna som känns som jag. Dessutom känns det som om jag skulle ha råd med någon av dem iaf.


Denna fullkomligt älskar jag! Du hittar den HÄR




Denna är med så söt! Den hittar du HÄR


Tävling hos Linda


Jag tävlar hos MrsLindaOlsson om ett kakfat inkl. bakelser (i trä) sponsrat av Hafva.se.
Tävla H Ä R du också!

Åh vad detta skulle passa bra i Junies lilla flickrum ♥

Stormsteg!

Det ska krypas, det ska hoppas, det ska pratas. Hon ska ställa sig upp, och hon ska klättra.
Det händer så mycket just nu med den lilla lilla fröken Junie.
Nu duger det inte längre att sitta ner, och speciellt inte att sitta stilla. Det är så nära att hon kryper nu. Hon tar sig någon decimeter hit och dit och hon byter riktning hela tiden. Det är från rygg till mage, mage till rygg, och hon har tillochmed lyckats sätta sig upp själv från liggande.
Hon klarar oxå av att ställa sig på knä mot någon möbel, och hon älskar att stå/gå när man håller i henne.

"Pratar" gör hon med.
Kommer inte alls ihåg med killarna när de började (det är uppskrivet någonstans men har inte letat på det)
Den 23e maj sa hon PAPPA. Och sen dess har det varit pappa för hela slanten. Men igår sa hon MAMMA! Åh! Mammahjätat smälte!
Jag är fullt medveten om att hon säkert inte vet vem mamma och pappa är. Men att hör dem orden får än iaf att bli så stolt över denna lilla varelse ♥





At the Zoo

Precis efter att jag skrivit klart sista inlägget igår kom jag på att jag skulle ta barnen och gå förbi djurparken påvägen hem. Denna familjen älskar djurparken. Det är ju lixom ingen nackdel att vi bor grannar med den heller.
Barnen fick busa av sig i lekparken och så tog vi en snabbsväng och kollade lite djur. Dock inte alla denna gången. Som avslut vart det såklart glass! Det här till djurparksbesöket på nått sätt.






Bloggsug

Just nu har jag otroligt bloggsug. Hoppas verkligen att det leder till att bloggen får nått inlägg per dag nu, och inte 1 i månaden! Tiden är ju fortfarande knapp här hemma med 3 barn.
Har dock ingen aning om VAD jag ska blogg om. Hoppas att det oxå kommer att släppa, och att jag får lite tid att läsa Era bloggar.

Nu ska snart jag och Junie och hämta killarna. Får se vad dagen leder. Hade både behövt öva tal med Oscar och göra klart Junies byrå som blivit stående ogjord allt för länge.




Det blir bättre

Dagen började dåligt men har bara blivit bättre.
I morse när vi skulle till förskolan så startade inte bilen. Kuul med tre fastspända ungar i baksätet!
Ringer T, inget svar. Ringer T igen, inget svar. Ringer igen, inget svar. Tillslut svarar han iaf. Tur att han är bilmekaniker och jobbar 1000meter hemifrån! Han kom så snällt hem och startade den och eftersom vi vet sen innan att batteriet är dåligt fick jag åka med och så köpte han ett nytt. Kul extrautgift! Not!
Nu är problemet löst och barnen kom tillslut till förskolan. Lite sent men ändå.
Tack älskling för hjälpen!

Efter detta åkte Junie och jag runt till några av mina arbetsplatser. 6 av dem. Hon var så glad och på vägen hem tvärsomnade hon och sov som en stock medan jag bar in henne. Nu har hon precis vaknat mitt lilla hjärta efter 1½ timmes sömn. Nu ska hon få lite mat.
På återseende!




Fotografering

I lördags var vi in till marknaden i stan, fikade gott och hade det jättemysigt. Stannade till i annelundsparken för lite fotografering av barn. Tänkte fånga sessan på lite utomhusbilder. Gick väll lite sisådär eftersom gräset och blommorna var mycket mer intressant än mamma och kameran.
Fick tillslut några iaf och bjuder på en av dem eftersom jag inte hunnit fixa de andra.




I full fart

Godkväll gott folk!

Idag har det varit full fart på familjen Ekstrand/Hermansson.
Redan i morse kom T på att bilen skulle behöva rastas ordentligt (haha!!) så då bestämmer JAG vart vi ska åka. Valet hamnade på Jönköping dagen till ära.

Ny matstol till William inhandlades på Ikea, där även lunchen intogs. En tur till biltema, babyproffsen och A6 center hanns oxå med. Det blev ett par nya kepsar och nya skor inhandlade åt killarna, och en söt liten piké klänning åt lillan. Vi har även diskuterat bilbarnstolar hit och dit idag. Hade varit så gött om alla tre kunde få plats i baksätet. Vi fortsätter grunna lite på det.

Imorgon är det arbetsdag för min bättre hälft igen. Barnen och jag tänkte ge oss på att försöka baka lite gott.

Hoppas ni har haft en fin dag!


Slickad katt

Kikar in lite via mobilen såhär på kvällskvisten. Hoppas allt är bra med er denna Onsdag, som känns som fredag.

Här har dag varit full fart hela dagen. Hängt tvätt. Gått upp till dagis. Gått hem. Tränat ban och mage. Hängt tvätt. Gått PW. Hängt tvätt. Hämtat tvätt. Gått till dagis. Gått hem från dagis. Vikt och packat in tvätt. Haha ja här har ni hela min intressanta dag :)

Vart himla arg när vi skulle gå från dagis i eftermiddags. Har släpat med mig regnjackan varje dag nu. Och idag gjorde jag det inte. Då blir det givetvis ösregn! Jätteskoj med två tjuriga barn och en hungrig skrikande bebis. Livet, livet, livet, livet. :)
Såg ut som en dyngsur slickad katt när jag kom hem.

Nu är god mat intagen och alla di små är nattade. Nu väntar en myskväll med min kära och ett täcke i soffan framför tvn.

Trevlig kväll!


Kikar in

Hej vänner!

Passar på att titta in här en snabbis medan lillan sover. Väldigt oroligt dock, eftersom de håller på att brötar med något utanför, och har gjort hela morgonen *suck*
Idag är vi bil-lösa så det blev att gå upp till förskolan. Gick jättebra och Oscar cyklade. Vart superirreterad på en sak, men det tar jag upp när jag fått svar från rektorn som jag mailade nu på morgonen.

Vid 12 tiden ska vi kika ner till pappan lite jag och Junie.
Vi håller på att strukturera om lite i vår ekonomi här hemma så det är en del saker som måste ses över. Mer än så väljer jag att inte att berätta.

Hoppas ni har det fint!



Allt för er!

Hej godingar!

Nu har jag fått 5 minuter datatid. Det hör inte till vanligheterna nu för tiden ;)
Ska jag vara ärlig så har det skett en hel del omprioreteringar här hemma. Junie växer och kräver allt mer uppmärksamhet, och killarna härjar runt. Datorn prioreteras inte, utan det är barnen och familjen som får min fokus. Tänker inte gå in närmare på vad som händer här hemma med allt, men vi alla mår bra och jag ska kämpa för att komma tillbaka till bloggvärden igen, även om det bara blir från mobilen då och då.
Verkligen jättekul att så många nappat och börjat förla mig på Instagram. Där går det snabbt och enkelt och jag visar iaf livstäcken.

Saknar bloggen och mina fina bloggläsare. Saknar era bloggar! Tänk så mycket fint jag missar när jag inte har tid att läsa dem ♥


Allt för er ♥                                                                                                    Foto Siw Lindelöf


Dåligt väder

Det är så otroligt dåligt väder idag. Regnet verkligen öser ner utanför. Trött och segt var det här. Det var med tunga steg vi gav oss iväg mot dagis i morse.
Barnen var vid gott mod. Nu har de äntligen fått flytta in på sitt riktiga dagis efter rivningen och uppbyggnaden av det nya. Spännande för små killar :-)

Lillan har varit seg hon med och tog sig en tupplur på nästan två timmar.
Nu har hon vaknat och dagen känns helt plötsligt lite lättare :)

 


Instagram

Nu ni. Hihi har jag skaffat mig Instagram.
Glamina heter jag, så nu kan ni hålla koll på mig.
Ni får gärna berätta vad ni heter om ni har det.


Idag har vi varit på långpromenad jag och barnen. Lite tapeter beställda till mitt göra-om-byrå-projekt.



Frånvarande

Jag vet att jag är sjukt frånvarande. Jag har haft lite annat för mig på sen sista tiden. Då har tyvärr bloggen blivit lidande. Gillar det egentligen inte, men familjen går före.

Kommer tillbaka inom sinom tid. Hoppas allt är bra med er godingar!


Mina pojkar har blandannat tagit studenten. Har varit mycket festplanerande här hemma ;-)
Hihi skämt åsido.


RSS 2.0