Vi lever igen!

Hej vänner!
 
ÄNTLIGEN är vi friska. Eller ja, helt friska kommer vi nog aldrig bli, men nu är all feber borta iaf.
Jag blev riktigt dålig och låg i inflensa typ 9 dagar. T fick stanna hemma från jobbet och sköta om oss alla. Junie hade feber i 9 dagar, den steg så högt som 41,1 grader. Otäckt! Men med koll på VC så var det inget fel på henne utöver febern.
Vi alla är fortfarande förkylda, men vi är på benen och alla barnen är på förskolan. Jag har just suttit och fyllt i lite viktiga papper samt scheman till förskolan. På tisdag börjar allvaret. Jobb. Blandade känslor, men det blir nog bra tillslut.
 

Junie redo att ge sig ut i de 20 minusgradera vi hade i morse. Idag är hon på inskolning själv i 2 timmar och jag ska snart hemta hem den lilla pluttan.

För övrigt så längtar jag efter att få börja träna igen. Men jag vet inte hur pass mycket man vågar satsa efter en såhär jobbig inflensa. Om man läser om det ska man vänta i 2 veckor och det har inte ens gått en vecka sen jag kände mig bättre. Blir nog lite simmning på schemat i helgen iaf. Mjukstarta lite.
 
Eftersom jag inte kan träna har jag suttit och sytt lite ist. Ni som följer mig på Instagram har redan sett det, men jag ska slänga upp ett par bättre bilder här om en stund, så håll utkik.
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad skönt att ni mår bättre! Hemsk influensa som går nu verkar det som!

Svar: Ja avskyvärd
glamina.blogg.se

2013-01-25 @ 13:36:18
URL: http://www.lawendelgoteborg.blogg.se
Postat av: Sara Björk

Simma lite i början, det är ju en skonsam träning :)

Svar: Ja det tänkte jag med :)
glamina.blogg.se

2013-01-26 @ 15:58:03
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Skönt att ni är på bättringsvägen :) Jag tycker man aldrig blir helt av med förkylningen man bär på. Men det är väl årstiden.
Kram

Svar: Så är det tyvärr.Kram!
glamina.blogg.se

2013-01-27 @ 19:50:00
URL: http://alwag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0