Ett steg i rätt riktning

Nu har jag äntligen gjort en av de sista sakerna på min "att göra lista" inför lillasysters ankomst. Nämligen att koka bröstpump med tillhörande flaskor, samt amningsnapparna.  Känns skönt att ha betat av detta från listan.

Väskan väntar fortfarande på att packas. Jag har sagt en miljard gånger att jag ska göra det, men det sker lixom aldrig.

I
dag ska vi ta tag i en städning på barnens rum. Allt ska sorteras, läggas undan och slängas. Det ska upp lappar på alla lådor som visar vad som ska ligga i osv. Inte för att jag tror att detta kommer bli bättre då det säkert kommer se lika dant ut som det gör inom några timmar, men det är ju värt ett försök.


Kommentarer
Postat av: Carolina-mamma till småprinsarna

Hej fina du :) JAg passar på att säga lycka till så otroligt för jag kom på att det är ju inget som säger att hon kikar ut på datum ;D Gud så spännande! JAg hoppas allt går fort och bra.. Men det gör det!! :)



Kram på dig!!

2011-09-27 @ 11:11:56
URL: http://carolinamedfamilj.blogg.se/
Postat av: michaela med bebis

tycker absolut att du ska passa på att packa väskan..jag har på känn att er lilla tjej kommer att titta ut tidigare än utsatt datum ;) minns att jag också sa att jag skulle packa väskan hela tiden men det blev liksom aldrig av..det kändes så himla avlägset då! åh..kan tänka mig att ni längtar nu!

hoppas du får en bra (och lugn!!) dag! kramar.

2011-09-27 @ 11:29:38
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Postat av: Mamma till William och prinsessan i magen

God middag snäckan.Har med en lista vad man ska göra nu innan sessan bestämmer sig att titta ut..men vissa saker är man bara för lat för..Skönt när man kan boka av lita då och då--Skönt att du har kokat upp de sakerna som kan komma till nytt snabbt när man kommer hem..kommer inte amma denna gång så vi har köpt hem ersättning skönt ha det gjort och ska koka upp flaskan också...

I dag har jag inte känt av något men får hoppas att det ändras för nu vill ja ha ut henne..klart går man över så går man över..har man gått så länge som vi har gjort så vad är då 2 veckor över tiden då..inom 2 veckor är hon hos oss o för er 3 veckor..Ha en fin höst söndag vackra du.kram kram

2011-09-27 @ 11:53:32
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

ååh, vad kul med en liten tjejbebis :-) längtar tills min lillskrutta får bli storasyster!

2011-09-27 @ 12:02:23
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma

Sv:Ja precis. Fast är jag inte sugen på och skriva så gör jag inte det..Det blir inte så bra då..Om det är framtvingat bara för att.



Ha en fin dag! Kram

2011-09-27 @ 15:21:28
URL: http://kampan.blogg.se/
Postat av: Matilda

Så spännande att hon snart är här!

Jag minns hur jäkla drygt det var sista tiden innan Jack kom, 4 dagar över tiden.. Nu går ju dagarna såå snabbt istället, konstigt det där :) se till att packa den där väskan nu!

2011-09-27 @ 22:01:40
URL: http://Matildasbrain.blogspot.com
Postat av: Sofie

Så spännande att det är så nära nu tills er lilla tjej kommer!!

2011-09-27 @ 22:03:04
URL: http://blomstertappan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0