Snut - Flyt!

Ingen av pojkarna har feber idag, så ska kolla mönstret på dopklänningen så jag vet hur mö tyg som behövs, sen ska vi gå ner till "Affär´n" o höra om hon har nått fint tyg till dopklänning. Ska bli skönt att komma ut och gå.
Innan vi går ska jag dock slänga ihop 2 likadana vår mössor till poklarna =)

Snacka om flyt igår då. Åkte iväg till Anderstorp för att köpa fälger till Venton. I en korsning strax innan Gislaved så springar det ut en gubbe mitt i vägen... POLIS! Tobbe hade kört om ett x antal bilar, men hade fortfarande 1 bil framför sig. Den tog de in. Vi fick köra vidare. Puh! Hämtade fälgarna och for hemmåt igen.
Lugnt och försiktigt i rätt hastighet, eftersom vi anade att polisen antagligen stod kvar.
Vi var i princip själva på vägen... men en bit innan polis-kontrollen kör en XC90 ifatt oss =) Och eftersom det typ inte är någon som kan köra i rätt hastighet nu för tiden, så körde den om oss! Haha vi har nog aldrig blivit så glada att ha blivit omkörda.. För precis när han va om så kom mycket riktigt polisen ut i vägen och tog in honom. Så vi klarade oss även denna gången. Snacka om flyt!!! Vi asgarva i bilen när polisen hade vinkat förbi oss.

Tobbe la ju på sommardäcken på Passaten igår... oops, en dag för tidigt. + att ha dimljus och xenon. ojojoj.. nä utgifter för böter slipper vi gärna!


Så snacka om snut-flyt!


 Passen har fått på sig sommar-skorna =)


Kommentarer
Postat av: Sandra

OJ. haha snacka om att ni hade tur. Va skönt. Sånt vill man gärna slippa. :)

2009-04-01 @ 10:05:58
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: M A L I N

Hej! Vinnaren av armbandet i min blogg har nu publicerats på bloggen. Kika in och se om det är just DU som har vunnit :)



Tack för att du var med i tävlingen och var gärna med i kommande tävlingar som kommer komma upp.



Kram

2009-04-01 @ 21:22:18
URL: http://www.malinh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0